Beeld-in-boek.nl

Op 14-01-’14 is beeld-in-boek.nl ontstaan. Gewoon puur zoals de naam zegt, vanuit het samenbrengen van beelden in één boek.

Ik ben begonnen met het inplakken van oude foto’s in fotoboeken, zodat er prachtige ‘In memoriam’ ontstonden. En  door middel van het digitaliseren van foto’s mooie fotoboeken gecreëerd. Zo heb ik door de jaren heen diverse albums mogen maken, van een babyboek, een reisalbum, een huwelijksreportage, de bouw van een woning tot een receptenboek. Allemaal een uniek naslagwerk geworden.

Door de fotografie ben ik ook diverse andere fotoproducten gaan testen en leveren. Natuurlijk de oude vertrouwde canvas, maar ook prachtige vergrotingen op aluminium, hout, plexiglas of diverse vormen van afdruk. Ik ben wederverkoper van Saal-Digital, leverancier van professionele fotoproducten van de allerbeste kwaliteit. En sinds een paar jaar ben ik ook dealer van Bloxit, het innovatieve wanddecoratiesysteem met uw eigen verhaal en helemaal naar eigen wens in te richten.

Omdat er zóveel mogelijkheden zijn, is het onmogelijk om alle prijzen op mijn website te vermelden en update te houden. Want gelden er kortingsactie’s, dan gelden die uiteraard ook voor u!

Dus vraag naar de mogelijkheden of prijzen. Of kom gerust een keertje langs om wat werken en demomateriaal te bekijken! Wees welkom!