Portfolio

Laat hier je reactie achter…

16 gedachten over “Portfolio

 1. Vorig jaar heeft Alette van mijn dochter Pipp en onze hond prachtige foto’s gemaakt.
  Twee weken geleden hebben we Alette opnieuw ontmoet. Tijd voor een fotoshoot voor Pipp alleen in het oude Pand OKO. Het resultaat is in 1 woord geweldig geworden! Bedankt Alette en wie weet tot de volgende keer!.
  Lieve groet,
  Petra & Pipp

 2. Beste Alette,
  Hartelijk dank voor de prachtige foto’s. Ze zijn in goede orde ontvangen.
  Verder willen we je veel succes wensen met je fotografie carrière!
  Je bent wat ons betreft een heel bekwaam fotografe en ook erg fijn in de omgang met kinderen.
  Onze meiden hebben in elk geval een hele leuke herinnering aan de shoot!
  Hartelijke groeten,
  Bert en Judith en meiden

 3. Natuurlijk mag je de foto”s delen met Monique Boer.
  Ik vind ze helemaal geweldig dus vol trots dan
  Groetjes, Melissa, Albert, Owen en Mason,

 4. hi alette,
  deze fotos zijn al helemaal super en smaken zeker naar meer..whouw helemaal toppie.
  nogmaals dank voor de positieve foto experience.
  Johan

 5. Hoi Alette,
  Heel erg bedankt! Wij zijn zo blij met de foto’s! Het is zo waardevol!!!
  Liefs Iris

 6. Hoi Alette,
  Hier worden wij zeker vrolijk van! Wat een prachtige pure momenten,
  helemaal verliefd op deze foto’s!
  Groetjes Ester

 7. Wat betreft de foto’s; wat een super mooi resultaat, petje af! Helemaal degene waar ze alledrie op staan, hoe dan?!
  We zijn je super dankbaar en vinden het dan ook helemaal prima dat je naast die van Max, ook de foto’s met alle 3 onze jongens gebruikt voor je website en social media.

 8. Wij hebben Alette leren kennen toen we onze Buddy kregen. Vanaf de puppyshoot waren de foto’s al GE-WEL-DIG! Een paar weken geleden zijn er bij de terugkom dag weer foto’s van Buddy gemaakt door Alette en deze foto’s waren NOG spectaculairder en zo ontzettend mooi! Woorden schieten daarvoor tekort. Ook het contact, de afwikkeling, de mogelijkheid tot vergrotingen, afdruk op allerlei materialen en het advies zijn top! Kortom: een zeer professionele vakvrouw! Alette, nogmaals dank voor het mooi plaatje van Buddy en het advies met de vergroting. Hij hangt als een trofee in onze woonkamer.

 9. We kunnen niet omschrijven hoe ontspannen en geweldig de Kyno Zomeravond fotoshoot van onze hond was, als het kon geven we haar een 10 en het liefst nog meer:-)
  De resultaten vielen onze monden van open zo mooi, zoveel detail! We gaan zeker vaker bij haar terug komen!

 10. Alette is een super vriendelijke, fijne en professionele fotograaf met geduld en passie voor haar werk! Ze heeft creatieve ideeën en je voelt je snel op je gemak voor de camera. De foto’s zijn onwijs mooi, ze weet de juiste momenten te pakken en alle foto’s zijn erg sfeervol. Ik ben erg blij met de foto’s die Alette gemaakt heeft van mijn hond (en mij)!! Heel erg bedankt!

 11. Wat zijn wij blij dat wij onze newborn tweeling en dochterlief door jou hebben laten vastleggen! Je bent super geduldig en lief met kinderen en je hebt ontzettend prachtige foto’s aan ons afgeleverd waar we echt ongelofelijk veel van gaan genieten!

  Heel erg bedankt! En iedereen die een newborn of kinder shoot wil laten doen! Alette is echt super creatief en verstaat haar vak!

 12. Alette kwam bij ons een Newborn shoot doen, wat heeft deze vrouw een geduld en liefde voor baby’s! Ze heeft onze zoon prachtig op de foto gezet. We zijn erg blij met onze mooie foto’s!

 13. Wat was het een genot om jou te zien werken met onze honden! Je hebt veel geduld om ze juist op de foto te zetten. De foto’s zijn werkelijk prachtig geworden! We zijn ontzettend blij met onze serie foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *